“The Hunt” is als GTA, maar dan in het echt!

Altijd al voor de Maffia willen werken? Het kan vrijdagavond 28 november tijdens het spannende spel “The Hunt”. Een race tegen de klok waarbij je als 'runners' voor een maffiabaas werkt en uit de handen moet blijven van de ‘hunters’. Jongeren zullen enkele spelelementen herkennen van de populaire game “Grand Theft Auto”.

Na het succes van de Spooktocht in 2013 organiseert SportinZuidhorn (SWgZ) dit jaar samen met diverse vrijwilligers uit de dorpen dit vernieuwende spel. Deelnemers moeten proberen zo snel mogelijk, maar vooral ongezien, terug te keren om de missie te voltooien. Daarnaast komen de teams onderweg voor een aantal uitdagingen te staan. Wanneer ze deze aangaan en volbrengen zal dat geld en dus tijdwinst opleveren. Maar pas op; niets gaat vanzelf in de corrupte wereld van de misdaad. 

Doelgroep/opgeven:

De activiteit is geschikt voor jong en oud, maar deelnemen kan pas vanaf 12 jaar. Iedereen uit de gemeente Zuidhorn kan zelf een team van 3 personen samenstellen. Dit kan heel makkelijk online via http://www.sportinzuidhorn.nl Deelnemende groepen tussen 12 en 14 jaar zijn verplicht een volwassen (21+) begeleider of ouder mee te nemen.

Waar en wanneer?

Er zal worden verzameld om 19:00 uur in café de Driesprong in Kommerzijl. De activiteit is om 23:00 uur afgelopen. Net op tijd om nog wat te drinken in de Soltketen, hier speelt coverband Switch.  

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk