‘Grootmoeders tijd’ in zorgbazaar De Kievit

Zorgbazaar De Kievit aan de Kievitsweg 28 gaat zaterdag 29 november terug naar grootmoeders tijd en wel van 11.00–16.00 uur.

Er is die dag van alles te doen in de kringloopwinkel met dagbesteding. Zoals ezels en schaapjes aaien, ‘Tussen kunst en kitsch’: wat is de waarde van uw eigen oude spulletjes?, demonstraties spinnen, leren stokhaken, knutselen met kringloopmaterialen en een verhalenverteller.

Om 14.30 uur speelt Moeder de Gans Repelsteeltje (schoottheater van Poppentheater Eya Popeya Stipp, zie ook http://www.poppentheaterschool.nl ). Verder zijn er een speurtocht door de tijd en de kringloop n.a.v. het boek “Het saksische serviesje” van Bernardine Beenackers uit Zuidhorn.

Bij droog weer zijn er pannenkoeken bakken boven een kampvuur, oud-Hollandse spelletjes, soep met brood en broodje knak, kinderen mogen hun muziekinstrument komen bespelen en Sinterklaas stuurt een paar Pieten langs. Natuurlijk is er ook verkoop van tweedehands spullen, en speelgoed en kerstartikelen http://www.zorgbazaardekievit.nl

 

Bron: Westerkwartier

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk