Sinterklaas is zijn staf kwijt, oh jee!

Lieve kinderen van Grijpskerk.

Verslaggever van deze site uit Grijpskerk is onlangs naar Spanje gereisd . Hij heeft met Sinterklaas een gesprek gehad. De Sint is wel een beetje bezorgd, want zijn Staf is spoorloos.De verslaggever heeft de situatie vast gelegd op een filmpje, die jullie vanaf zondag kunnen bekijken. Daar is ook op te zien hoe de staf spoorloos verdween.

Komt Sinterklaas niet naar Grijpskerk dan?

Gelukkig wel, want de Sint en zijn Pieten zijn zojuist op de boot gestapt en zullen op zaterdag 22 november aankomen in “De Poel”. Wil je op de hoogte blijven, hou dan deze site goed in de gaten. Bekijk het filmpje goed en help mee met het zoeken naar de staf van Sinterklaas. Zodat we op 5 december de verjaardag van Sinterklaas kunnen vieren in Grijpskerk.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk