Nieuwe CD Westkantstad in Januari te koop.

Westkantstad is een vijfmansformatie rond liedschrijver/kunstenaar Gert Sennema. De bandleden hebben een blues- en rockachtergrond wat het geluid van de band kleurt. Onder de poëtische en prozaïsche teksten in het Westerkwartierse Gronings ligt een stevig gitaargeluid. De ongepolijste zang wordt aangevuld met verrassende vocalen. Evenals de teksten zijn de composities van eigen hand. Westkantstad is een combinatie van: vertrouwd en verrassend, regionaal en mondiaal, euforisch en melancholisch, maar vooral spelvreugde en intimiteit. Naar verwachting komt er in medio januari 2015 een nieuwe cd uit met nieuwe nummers geschreven door Gert Sennema en geproduceerd door Joop van der Linden. De eindmix wordt verzorgt door Michiel Cornelisse. Naar alle waarschijnlijkheid komen er 14 frisse nummers op de cd te staan wat resulteert in een ruim uur durende mix van westerkwartierse popmuziek.

Westkantstad :

Gert Sennema Zang en Gitaar