Het regent kampioenen bij VV Grijpskerk

Zaterdag zijn er liefst vier jeugdteams ongeslagen kampioen geworden: ME1, F1, D1 en E1.

Het E-meidenteam is dit jaar kampioen geworden met 30 punten uit 10 wedstrijden, 8 punten voorsprong op de nummer 2, 87 doelpunten voor en 4 tegen. Ze hebben een superseizoen gedraaid. Ook zitten er in dit team driemaal twee zusjes (uniek)!

Het ME1-team (meisjes E1) bestaat uit Steven Semeijn, Myrthe de Jong, Elisa Kuperus, Janine Roorda, Bo Anne Kroeze, Frans van Bergen, Bo van Bergen, Marleen Visser, Amarin Haan, Marit de Jong, Ines van Bergen en Meave Kroeze.

F1 is Wim Martini, Jefta Kroeze, Reinout Sikkens, Jesse van Esch, Julian Martini, Max Hekelaar, Hugo Hazenberg, Daanjulian Ratuhaling en Coen Groeneveld.

Op bijgaande foto ME1

Bron: Westerkwartier