Dames VC Grijpskerk/Sport je Fit in het nieuw

VC Grijpskerk/Sport je Fit Dames 4 presenteerde zaterdag vol trots hun nieuwe wedstrijdshirts, aangeboden door Manuele Praktijk Inez Eikenhout uit Zuidhorn.

De shirts inspireerden het team om een klinkende overwinning te behalen. Tegenstander Calamity D1 werd met een ruime 4-0 nederlaag terug naar Groningen gestuurd. Deze volleybalcompetitie werd pas één set afgestaan door het talententeam uit Grijpskerk. Zo halverwege het seizoen word al duidelijk dat er wel hele rare dingen moeten gebeuren wil dit team geen kampioen worden in hun klasse.

Op de foto (v.l.n.r.) bovenste rij  Inez Eikenhout (sponsor), Willemijn Helder, Sanne Broeils, Elise de Boer en Ellen Brandsma.
Onderste rij Deliaantje Ykema, Marije Roorda, Eike van der Weele, Hilda Zijlstra, Aniek Hut en Anniek Tel (trainer/coach).

Bron: Westerkwartier