Zuidhorn volop in beweging voor Serious Request!

Zuidhorn volop in beweging voor Serious Request!

Nog een paar dagen te gaan tot Serious Request begint. Drie 3FM dj’s sluiten zich op in het Glazen Huis in Haarlem en gaan 6 dagen geld inzamelen voor het Rode Kruis. Net als de dj’s gaat ook Zuidhorn geld inzamelen voor meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Zuidhorn doet dit door middel van een 24 uur durend evenement op vrijdag 19 en zaterdag 20 december. De wandelestafette met het bijhorende entertainment vind plaats in het Joh. Smitpark in Zuidhorn.  

Na het startschot van Burgemeester Swart op vrijdagmiddag 16.00 uur gaan de deelnemende teams een hele dag wandelen in het park. Dit doen ze in teams variërend van 5 tot 15 wandelaars . welke hun ‘estafette’ stokje 24 uur in beweging houden. De teams hebben vooraf sponsorgeld ingezameld of doen dit ter plaatse door het publiek een rondje mee te laten wandelen. Een team aanmelden kan nog op http://www.sportinzuidhorn.nl

Programma Entertainment

Voor de wandelaars en het publiek zijn er diverse andere activiteiten. Er is een zeer afwisselend programma voor jong en oud samengesteld.  Veel lokaal talent schittert op het podium in de tent en alles is gratis toegankelijk.  Zangers, (kinder)koren, bands, dichters, muziekverenigingen en dj’s laten zich van hun goede kant zien en zorgen er samen voor dat het 24 uur één groot feest wordt. Ook aan de kinderen wordt gedacht; er is een springkussen en kunnen ze een rondje op een pony rijden. Bekijk het hele programma hieronder of kijk op http://www.sportinzuidhorn.nl

Acties:

Ontzettend veel sponsoren hebben door hun bijdragen en toezeggingen gezorgd dat er actie ondernomen kon worden. Langzamerhand komen de echte voorbereidingen in gang, niet alleen door de organisatie zelf, maar ook door een boel anderen. Scholen zamelen massaal statiegeld flessen in, er worden nu al driftig sjaals gebreid en er vinden voorbereidende activiteiten plaats waaronder een High-Tea.

Bent u ook op zoek naar dat kerstige Serious Request gevoel, maar heeft u geen tijd om naar Haarlem af te reizen. Kom dan langs bij Serious Request Zuidhorn en bemachtig dan een plekje onder de tent of bij de vuurkorf en geniet van al het moois wat Zuidhorn en omstreken te bieden heeft!

Programma:

Vrijdag 19 december:
15:30     Streetband Safari Joe
16:00     STARTSCHOT wandelestafette
16:00     Streetband Safari Joe
16:30     Chr. muziekvereniging Wilhelmina
17:30     DJ
18:15     Kinderkoor Wake-up
19:00     DJ
19:30     Mirjam Zuiderveld
20:30     Band D-Force
21:45     KUG
22:30     Band D-Force
00.00     Karaoke

Zaterdag 20 december
10:00    Fysio fit demo Dance
11:00    School kinder optredens
12:15    Dames uit het Westerkwartier (DUW)
12:45    DJ
13:30    Gospelkoor Rejoice
14:30    Peter de Haan/ Adrian Mey/Sijtse Scheeringa/Stefan Bloema
16:00    FINISH wandelestafette/ bekendmaking voorlopig eindbedrag
16:00    Peter de Haan/Adrian Mey/Sijtste Scheeringa

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk