“De Grote Schok”

Het Culturele jaar in Grijpskerk begint goed met een voorstelling van Theater te Water, georganiseerd door de “Culturele Raad Grijpskerk”. Na een succesvol optreden in 2014 speelt Theater te Water op zaterdag 17 januari 2015 de voorstelling :

De Grote Schok

Een voorstelling over gewone mensen die speelt tegen het ongewone decor van de aardbevingen. Een huisje, een vrouwtje, scheuren en een bezoeker. Romantische gebeurtenissen en journalistieke bemoeienis. Politieke beslommeringen en het nemen, NAM, genomen. Aan Kerkepad 15 botsen de privé-levens met het beven van de grond, zal de buurman hulp verlenen en komen bejaarden uit de kast. In een wirwar van gebeurtenissen probeert Stijntje het hoofd boven water te houden. Lukt het haar of wordt het een drama? Is zij aardbevingsbestendig en redt zij het in De Grote Schok?

De aanvang is om 20.00 uur in Kerkplein 6, te Grijpskerk

Kaartverkoop en/ of reserveren bij Boekhandel Hoekstra, te Grijpskerk telefoon 0594-212253.

Entree 12,50 euro.