Gemeente Zuidhorn brengt € 12.504,25 naar het Glazenhuis

Op 19 en 20 december jl. zijn in Zuidhorn diverse activiteiten georganiseerd voor Serious Request. 24 uur lang werd er door teams gewandeld in het Johan Smitpark in Zuidhorn.  De teams  hebben zich op diverse manieren laten sponsoren voor het goede doel van het rode kruis, slachtoffers van seksueel geweld in conflict gebieden. Voor het publiek waren diverse optredens van verschillende groepen in en om Zuidhorn. Alle partijen werkten belangeloos mee aan de 24uur voor Serious Request.

Na de optreden van Adrian Mey, Sijtse Scheeringa en Peter de Haan werd op zaterdagmiddag om
16.00 uur onder luid gejuich het voorlopige eindbedrag van € 11.124,? bekend gemaakt.  Na de
eindtelling kon er op maandag een afvaardiging naar Haarlem afreizen met een cheque van maar
liefst € 12.504,25 voor het rode kruis.

De organisatie , bestaand uit vrijwilligers van de PKN kerken (Gast? en dorpskerk) in Zuidhorn,
SWGZ/SportinZuidhorn bedankt alle wandelaars, vrijwilligers, sponsoren en alle talenten die voor
een gevarieerd programma op het podium hebben gezorgd. ‘Zonder hun hulp was het nooit gelukt’.