Repair Café Westerkwartier

Het Repair Café Westerkwartier houdt op vrijdagavond 13 februari 2015, in samenwerking met het Ontmoeting  Café, weer de mogelijkheid om uw kapotte artikelen, indien mogelijk,  te laten repareren.

Het kan gaan om klein huishoudelijk ( elektrisch) apparatuur, speelgoed, e.d.

Op 13 februari is er geen mogelijkheid voor eenvoudig  verstelwerk aan kleding.

We willen onze service graag uitbreiden naar PC, laptop, tablet, smartphone, e.d.. Niet om te repareren maar om instellingen aan te passen en uitleg e.d. te geven. Ben je goed moet deze apparaten en heb je er plezier in om een ander te helpen mail mij dan op onderstaand e-mail adres.

Ben je goed met een naaimachine om eenvoudig verstelwerk of reparaties aan kleding te doen mail mij dan op ook onderstaand e-mail adres.

Heb je niks te reparen kom dan langs voor en kopje koffie ( gratis)  en een praatje.

m.vr.gr.  Ebel van Houten.

e-mail: repaircafe-westerkwartie@ziggo.nl

Kerkplein 6, van 19.30 tot 21.30 uur