Jubilarissen Oosterhof Holman in ‘t zonnetje

De jubilarissen van Oosterhof Holman zijn onlangs in het zonnetje gezet tijdens de jaarafsluiting.

Liefst tien jubilerende medewerkers verschenen op het podium en werden lovend toegesproken door algemeen directeur Harm Beerda. Gezamenlijk werden zij gehuldigd voor 290 jaar inzet in het afgelopen decennia.

Douwe Bijlsma en Mark Hazenberg vierden hun 40-jarig jubileum, uniek binnen veel organisaties. Oosterhof Holman heeft maar liefst vijf medewerkers die al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen de organisatie. Mark Hazenberg liet weten dat hij nog elke dag geniet van zijn werkzaamheden. “In de loop der jaren heb ik vele functies bekleed, juist deze afwisseling houdt mij nieuwsgierig en enthousiast!”

Op de foto de jubilarissen van links naar rechts: Marco Wekema (25 jaar), André de Vries (25 jaar), Johan Mays (25 jaar), Harm Beerda (algemeen directeur), Wieb de Haan (25 jaar), Erik Doesburg (25 jaar), Menno Gorter (25 jaar), Jacob Venema (35 jaar en vervroegd pensioen), Jan Klok (vervroegd pensioen), Douwe Bijlsma (40 jaar) en Mark Hazenberg (40 jaar).

Bron: Westerkwartier.