Première nieuwe CD Gert Sennema bij Twij Deuntjes

Elke pauze het n achterliggende gedachte en om zukswat ais goud in joen daipste innerliek ervoaren te loaten, goan we dizze weke al vast te luuster en te roade bie laidjeskirrel Gert Sennema en Westkantstad uut Griepskerk.

Gert en zien band binnen de òflopen tied drok in de weer west mit perduksie van n nije spaigelploat mit de waarktitel ‘Dit Is’, dij zoas t liekt ìnd feberwoarie op maarkt kommen zel. Wie loaten joe doar dizze weke alvast wat veurpruifkes van heuren .Boetendes stoan we ook stille bie ‘Poedie’ t antwoord van de rappers van ‘Wat Aans’ op ‘Maffiosa’ van Erwin de Vries. Olaf Vos het vlak veur Eurosonic zien tanden zet in Fireball van rapper Pittbull en dat bleek n haile goie zet. In Olaf's vertolken gaait e noadloos over in onze Grunneger specialiteit en tröts ‘De Aaierbaal’. Uniek veur t Grunneger laand en studdie aan veroverd e deur de popmeziek zunder davve der aarg in hebben d’haile wereld. Wat d’aine nait lust doar vret d’aander zuk dik in. Kafetaria’s in Stad, elk mit n aigen gehaaim recept, draaiden òflopen weekend overuren om aal dij touraaisde hongerge artiesten en bezuikers tiedens Eurosonic en Noorderslag van aaierbalen te veurzain. Zo zain je mor weer, meziek verbruiert en brengt onze aaierbale op grode höchte.