Bokkediek Toernooi 2015

Dartsvereniging De Bokkediek houdt zaterdag 7 maart voor de 13de keer het Open Bokkediek Dartstoernooi. Net zoals voorgaande jaren vindt het toernooi plaats in sporthal De Bokkediek.

Inschrijven voor het toernooi is mogelijk tussen 17.00 uur en 17.45 uur, waarna het toernooi om 18:00 uur begint. Het inschrijfgeld is 7,50 euro en de minimumleeftijd is 15 jaar. Op zestien dartsbanen worden poulewedstrijden gespeeld, gevolgd door een knock-out winnaars- en verliezersronde.

Voor de winnaar van de winnaarsronde ligt een geldprijs klaar van 200 euro en een beker, voor de winnaar van de verliezersronde 50 euro met beker. Ook voor de tweede en derde plaatsen zijn geldprijzen en bekers beschikbaar. Voorinschrijving voor het toernooi kan telefonisch bij Henk van der Veen 06-51815075 of via http://www.bokkediek.nl Er is plaats voor 80 deelnemers.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk