Schilderkunst Huub Leenders

In 2005 ben ik, Huub Leenders Wad 9 Grijpskerk, voorzichtig met schilderen begonnen. Eerst de klaprozen (van Ikea) nageschilderd daarna andere bloemen en takken. Een aantal jaren geleden werd het doeken in de stijl van Mondriaan en sinds een jaar eigen doeken (aparte stillevens) en doeken in Pop art stijl en de stijl van de bekende schilder Andy Warhol. Als je een breed interesse gebied hebt voor kunststijlen en je hebt een drive om te schilderen, komt de zolder aardig vol te staan.

Ik wil wel weer eens exposeren en heb navraag gedaan bij De Wingerd en dat zou kunnen. Wanneer kan ik zo afspreken.Je kunt exposeren wel willen maar dan moet het mensen ook aanspreken.Daarom is het zo leuk nu op In Grijpskerk wat te zetten en reacties van de site-bezoekers af te wachten.  Hierbij 4 doeken Marilyn Monroe, Barack Obama,David Bowie en een Mondriaanstijl doek.Reacties graag via huubleenders@outlook.com.