Olijfboom achter de MUUR

Als je de rondweg om Grijpskerk neemt, dan kun je het niet missen. Langs de weg staat een vlaggenmast met in de top de Palestijnse vlag en eronder de Israelische vlag. De volgorde is steeds wisselend. Voor Johan Feitsma heeft het een betekenis. Het staat allemaal in zijn boek beschreven.

“Olijfboom achter de MUUR”.

144 pagina’s en meer dan 40 foto’s vertellen een verhaal wat door Johan Feitsma is geschreven. Johan Feistma reist al zo’n 12 jaar naar Israël en bezoekt daar met name de Palestijnse boeren.

Een vredesmissie wat begon in 2002. Zijn vredesmissie is nog lang niet afgelopen. Het is normaal via ISBN 978 90 5263 399 2  in de boekhandel verkrijgbaar, het ligt ook bij boekhandel Hoekstra maar kan ook heel eenvoudig bij Johan Feitsma zelf worden besteld, hij heeft het boek uit eigen beheer (in samenwerking met Narratio, de uitgeverij) uitgebracht.