AANKONDIGING ACTIE FOTOGRAFIE VOETBALPLAATJESBOEK

Belangrijke mededeling

vv Grijpskerk plaatjes sparen bij JUMBO!
Jumbo Arkema heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met JUMBO Arkema is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie

De droom van deze vv Grijpskerk leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere leden zijn binnenkort verkrijgbaar bij Jumbo Arkema in Grijpskerk. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.
Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op nader te bepalen dagen een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is er een schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!
Je word via je leider op de hoogte gebracht wanneer je op de foto kan.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.
Mis deze unieke kans niet!