Expositie van schildersgroepen in Grijpskerk

In Kerkplein Zes is zaterdag 28 februari van 10.00 tot 17.00 uur een overzichtsexpositie van drie teken- en schildersgroepen te zien.

Ook zijn enkele cursisten aan het werk te zien. De expositie wordt geopend door burgemeester Bert Swart van Zuidhorn. Het werk dat geëxposeerd wordt bestaat uit (pen)tekeningen, pastels, aquarel, acryl en olieverfschilderijen.

Realistisch

Het meeste werk is realistisch maar ook het abstracte werk wordt niet gemeden. Ook wordt er op de cursus veel aandacht besteed aan de diepte op dat platte vlak waarop getekend en geschilderd moet worden. De onderwerpen zijn landschappen portretten huisdieren en stillevens en abstracten.

Voor meer inlichtingen: A. Groendijk, telefoon 0511-464477 of 0625443523. Beheerder Kerkplein: Truus Kok, telefoon 0643229916.

Bron: Westerkwartier