‘Feestweek Grijpskerk 2015’!

Op initiatief van Dorpsbelangen werden bijna alle groepen en instantie uitgenodigd voor een onderzoek of we in Grijpskerk gezamenlijk weer een Feestweek kunnen organiseren. De gesprekken heeft er toe geleid dat we deze zomer weer een Feestweek organiseren. De organisatie zal deze keer worden georganiseerd, door de Oosterkade groep. De week zal plaatsvinden tussen 8 en 13 juni 2015.

Het betekent wel dat het organiseren van 3-jaarlijkse lichtweek in september hiermee komt te vervallen.

We zijn momenteel druk doende bezig om een leuke week te organiseren. Plezier voor elk wat wils is ons hoofdmotto.In die week zal o.a. de gebruikelijke jaarmarkt plaatsvinden (woensdag 10 juni). Op dezelfde dag wordt in Aykemaheerd kinderspeeldag georganiseerd. Donderdagavond 11 juni is er weer een Gezelligheidsrit en zaterdag zal Fiets ‘em Erin weer worden georganiseerd.

Het gehele programma is nog niet bekend, maar hier wordt hard aan gewerkt.

Hou http://www.ingrijpskerk.nl in de gaten.