Vereniging Dorpsbelangen Grijpskerk 25 jaar!

Vereniging Dorpsbelangen Grijpskerk bestaat dit jaar 25 jaar!

We zullen de komende tijd hier uitgebreid aandacht aan besteden. De 25ste ledenvergadering zal plaats vinden op zaterdag 30 mei 2015. De leden krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Het belooft een zeer bijzondere ledenvergadering te worden. Meer informatie volgt…

Daarnaast is Dorpsbelangen druk bezig om een leuke kunstexpositie te organiseren. Rond de Bevrijdingsdag zal deze worden gehouden. Kunstenaars uit Grijpskerk zullen hun kunstwaar tentoonstellen, met als thema “Vrijheid”.

Gert Sennema, Johan van der Dong, Peter van der Weele, Huub Leenders, Marjanne Zwama en Clara Banga hebben hun medewerking hieraan toegezegd.

Bij deze doen wij een oproep aan kunstenaars in Grijpskerk. Weet u iemand die mooie kunst maakt? Of bent u degene die kunst maakt, waarvan wij niet weten dat u dit al jaren doet? Voorwaarde is dat u  in Grijpskerk woont of lange tijd hebt gewoond.

U kunt zich op geven bij

klaaskuperus1966gmail.com