Spannende Strijd Dames 2 VC Grijpskerk

Dames 2 VC Grijpskerk Sport je Fit speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Lycurgus DS4. Het team heeft het al enkele weken lastig en speelt al een tijdje niet meer op het niveau waar ze mee begonnen aan het begin van het seizoen.

Het was vandaag dus van belang om enkele punten te pakken. De eerste set begon spannend. Beide teams waren gebrand op de overwinning en speelden met veel fanatisme. Met veel lawaai en aanmoediging van beide kanten ging de stand gelijk op. Het bleef spannend tot het einde, maar het was Lycurgus die de set met 25-23 naar zich toe trok.

Chaotisch

Ook in de tweede en derde set bleven beide teams fel spelen. Zowel Lycurgus als Grijpskerk lieten goed, gedegen, en af toe erg chaotisch spel zien. De stand ging in deze sets ook weer gelijk op. In de derde set voerden de spelers de spanning nog meer op en werd er zelfs gespeeld tot een stand van 31-29. Tot hun teleurstelling trok Grijpskerk in beide sets aan het kortste eind en werden beide sets gewonnen door de tegenpartij.

In de vierde set leek de drang om te winnen bij Grijpskerk verdwenen te zijn, want zij hadden de wedstrijd toch al verloren. Opmerkelijk genoeg resulteerde dit in het feit dat Grijpskerk met veel meer ontspanning begon te spelen. Er werden mooie aanvallen laten zien en
er werd goed verdedigd. De gehele set werd gedomineerd tot Grijpskerk en werd uiteindelijk ook gewonnen met 25-19.

Ook met dit 1-3 verlies blijft Dames 2 van Grijpskerk op een degelijke 7e plek staan.