Voorbereiding Gezelligheidsrit in volle gang

De voorbereiding voor de Gezelligheidsrit is weer begonnen. Klaas en Wietze Kuperus zullen voor de 8ste keer de rit uitzetten. De rit zal plaatsvinden op donderdag 11  juni 2015. De start is bij de molen “De Kievit”. De route zal deze keer richting het westen gaan. In feite maken we een rondje om Kollum. De rit kan worden verreden met de auto of motor. Mede dankzij de sponsoren blijft deelname gratis. Er kan dus weer gestreden worden om de Jan Meijer Trofee. Maar mocht u de Jan Meijer Trofee niet weten te winnen, dan zijn er meerdere prijzen te behalen. De prijsuitreiking zal deze keer in de tent aan de Oosterkade plaatsvinden. Houd deze site in de gaten…wordt vervolgd.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk