Koningsdag

Koningsdag in Grijpskerk: “voor en door het dorp, voor elk wat wils”

Koningsdag in Grijpskerk begint om 9.00 uur met de Oranjemarkt en rommelmarkt voor kinderen in de Herestraat. Deze markt duurt tot 13.00 uur. Een afgevaardigde van de gemeente hijst om 13.00 uur de vlag op “de Poel”. Vervolgens zullen de muziekkorpsen “Excelsior” en “Ons Ideaal” een concert geven. Voor de jeugd is er tussen 13.30 en 16.30 uur voldoende te doen. Zo kun je o.a. een airbrushtattoo laten zetten, een button maken, glijden van de sprookjesbos glijberg, stropdas schieten, darten op een reuze set of je laten verdwijnen tussen de tanden van het avonturenkussen Snappy de Krokodil. Tussen 14.00 en 16.00 uur treedt het koor “Abel Tasman” en “de Zingende Broeder” beurtelings van elkaar op. Coverband Switch sluit Koningsdag vanaf 16.00 uur af.