Op 1 april verloor Alva zijn bril…

…of was het zijn Den Briel? Een geschiedenis verhaal uit de 80-jarige oorlog. Altijd leuk onderwerp om daar een film van te maken. Maar gaat het filmen in Grijpskerk dan wel door?

Castingbureau Astrid “Veldslag” beleefde een ware veldslag aan ingekomen mails. Tegen tientallen melde ze dat ze de aanvragen in het 1 april bestand zal zetten.

Dus geen zand rond de Hervormde Kerk en het hekwerk rond de kerk blijft gewoon staan!

Kunstenaar Johan van der Dong had diverse media uitgenodigd om naar het NAM park te komen voor een aardbevingsregistrerende chip die registreert hoe het lichaam op aardbevingen reageert.

Ook de redactie van in.Grijpskerk.nl ontving een uitnodiging. Of de redactie is ingegaan op zijn verzoek laten we in het midden.