Bomen van kristal

• Een aangrijpend verhaal over liefde, geluk en de vergankelijkheid van het leven.

De kleurrijke en succesvolle carrière van gitarist en Yogi Jan Kuiper krijgt een schaduwzijde wanneer er in 2010 bij zijn vrouw, moeder van zijn drie dochters uitgezaaide borstkanker wordt geconstateerd. De laatste  jaren van haar verschrikkelijke ziekte hebben een ontwrichtende invloed op het ‘normale’ dagelijkse leven van het gezin en op zijn leven als echtgenoot, kunstenaar en Yogi. Op integere manier beschrijft Jan hoe de Liefde van zijn leven steeds meer verandert van een energieke moeder en levenspartner, in ongeneeslijk zieke patiënt. Na een bezoek aan hun vakantiehuis op Terschelling tijdens het Oerol festival gaat het snel bergafwaarts. In februari 2014 overlijdt ze, in het bijzijn van haar man en kinderen. Na haar dood gaat hij in retraite in een Zen klooster. Er volgt een intensieve en zware trainingsperiode, waarin je, door 8 uur per dag stil te zitten, en weken lang niet te praten, zo diep mogelijk bij jezelf naar binnen gaat, op zoek naar de Stilte.Een Stilte die geneest en hem uiteindelijk een diepe, innerlijke vrede en rust brengt.

Het boek kost; 19.95 euro incl. verzendkosten.

Je kunt het boek bestellen door een e-mail te sturen  naar info@jankuiper.com. met je daarin je adres gegevens.