The Dirty Denims komt naar Summerstrike

The Dirty Denims zijn geïnspireerd door bands als The Donnas, AC/DC, The Hellacopters en Joan Jett en speelden o.a. op: Zwarte Cross (2010 en 2012), Bospop (2011), Popronde (2011) en Rockin' Park (2012) en Lowlands (2012) en stonden ze twee keer in het voorprogramma van Steel Panther (2014). De organisatie van Lowlands: “De muziek van The Dirty Denims klinkt als poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van Ramones en AC/DC met een stevige vrouwelijke component. Sterker nog, het Hollandse kwartet bestaat voor de helft uit stoere chickies, van wie zangeres/gitariste Mirjam het herkenbaarste element levert: een stem die ’s zondags het vlees snijdt aan tafel met Joan Jett en Debbie Harry. Met hun catchy hand van songschrijven weten The Dirty Denims jouw humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet."

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk