Mother Of Sin e.v.a op Summerstrike

En al weer een top act geboekt:
Met trots presenteren wij: MOTHER OF SIN

Mother of Sin is een melodische rock/ metal band uit het noorden van Nederland, gevormd rond de voormalige Elegy en Prime Time zanger/gitarist Eduard Hovinga.

De combinatie van technische instrumentele skills, catchy nummers en melodieën, doet denken aan een mix van bands als o.a. Symphony-X, Elegy, Prime Time, Kamelot en Journey.

TONY STAR op Summerstrike.
BAM!!!! We knallen er nog eventjes een geweldige act bij!

Sommige mensen zijn geboren om te entertainen.. Tony Star is één van hen.

Al sinds z’n jeugd houdt hij ervan muziek te luisteren en te maken maar vooral om het publiek te entertainen. Een nationale televisieshow gaf een enorme boost aan z’n DJ-carrière, dankzij dit programma kreeg Tony Star de kans om bijvoorbeeld een show te geven in Griekenland.

Tony Star is niet zomaar een celeb-DJ die de play-button indrukt, na meer dan 200 optredens in een jaar in heel Nederland en daarbuiten zijn Tony z´n skills om feest te bouwen flink gegroeid.

Met z´n sterke persoonlijkheid en aantrekkelijke verschijning is hij de perfecte keus voor elk feest waar de beats gedraaid mogen worden!

DJ-duo Toulouse naar Summerstrike!!!!

Voor de meiden DJ Tony Star en voor de heren hebben we ook een geweldige act!

Na jarenlang toe te hebben gekeken hoe hun beste vrienden lokaal draaiden op Hardstyle feesten in Groningen en na meerdere grote feesten en festivals bezocht te hebben in en om Nederland, besloten de dames van Toulouse in december 2013 dat het tijd was voor een dames duo achter de decks. Eind 2014 hadden zij hun eerste optreden op Hard Paradise. Niet snel daarna werden zij gevraagd hun kunsten te vertonen in de beuktempel van Groningen: Huize Maas op Hardattack een feest dat staat voor (nieuw) talent. Vanaf toen is het balletje snel gaan rollen en hebben zij inmiddels voor deze zomer al meerdere boekingen binnen. Naast het winnen van de Flinke Pink Black DJ Contest zullen ze voor de 2de keer een optreden verzorgen in Subsonic op het free-style evenement Drop that Beat, waar zij overigens het 1e duo waren dat daar Hardstyle deunen uit de speakers deed blazen. Toulouse hun style is te omschrijven als veelzijdig.. In hun repertoire hoor je veel melodieuze platen met een lekker rauw randje, maar ook voor het betere beuk werk draaien zij hun hand niet om. Kortom ze hebben alles in huis om een lekkere set te draaien met veel verassende platen.