The New Adventures terug in Grijpskerk!

Na ruim 30 jaar keren de mannen van The New Adventures terug in Grijpskerk!

Met name de “oud Grijpskerkers” kunnen zich deze in de jaren tachtig bekende band vast nog wel herinneren. Ze stonden omstreeks 1982 in de feesttent op het parkeerterrein van het voetbalveld en de ijsbaan in sportpark de Enk.

In 1978 richten Peter Bootsman, Henk Torpedo en Harry de Winter New Adventures op. Na drie dagenrepeteren en 100 optredens in het live circuit gaan New Adventures als support act met Golden Earring op tournee.
De tweede single ‘Come on’ wordt een hit, de eerste lp wort uitgebracht, de band ontvangt in 1980 de Zilveren Harp en staat in 1981 op Pinkpop.
Meerdere lp’s volgen en gaan wereldwijd 300.000 keer over de toonbank. De band speelt heel Europa plat.
Nu , 36 jaar later, in 2014, bestaan New Adventures nog steeds en hoe! ‘Station Zero’ is de titel van de gloednieuwe cd die half juni gaat verschijnen. Het is een cd waaraan lang is gewerkt en vele gastmuzikanten kent. ‘De beste plaat die we tot nu toe gemaakt hebben’ zeggen de mannen zelf.

New Adventures staan nog steeds garant voor een avond stevige bluesrock waar de vonken van af spatten!