Opening expositie Huiskamerkunst

Loco-burgemeester Henk Bakker nam de kwast ter hand bij de opening van de eerste expositie van Huiskamerkunst in Grijpskerk.

Tijdens de besloten bijeenkomst, waar de medewerkers, familieleden en andere genodigden aanwezig waren, heeft de loco burgemeester met een aantal streken op het schildersdoek de expositie “Natuurlijk Grijpskerk” geopend.

Huiskamerkunst is ontstaan als project in samenwerking met het themaprogramma van ‘lang leve kunst”. Doel is om 65-plus kennis te laten maken met kunst in welke vorm dan ook. In dit project is gekozen voor schilderen en haken.

Een jaar lang is er door tien enthousiaste mensen aan dit project gewerkt. De openingstijden op 25 en 26 april van 13.00–17.00 uur aan de Vereeniging 27 te Grijpskerk.