Zonnige Koningsdag in Grijpskerk

Koningsdag in Grijpskerk is zonnig verlopen.De Koningsmarkt werd goed bezocht. Om 13.00 uur werd de vlag, door wethouder Nederveen van de gemeente Zuidhorn en Remco Wolf namens de Vereniging Dorpsbelangen Grijpskerk, gehesen op “de Poel”. Terwijl de muziekkorpsen ‘Ons Ideaal” en “Excelsior” een Oranjeconcert gaven werd er door het aanwezige publiek getoost met oranjebitter.

Vervolgens traden het Shantykoor Abel Tasman en de Zingende Broeder afwisselend van elkaar op terwijl de jeugd genoot van de activiteiten. Grijpskerk heeft talent; er werden hoge punten gescoord tijdens het darten op de reuze dartset en het stropdas schieten en ook werden er de mooiste buttons gemaakt. Een lange rij stond bij de airbrush tattoo. Switch sloot Koningsdag af, als er op “de Poel’ een plafond was dan was het er af gegaan! Comité “30 april anders” bedankt alle sponsoren, vrijwilligers en het publiek.

Meer foto's zijn te zien op facebook.