Er is meer dan het zwem ABC

Op woensdagmiddag 6 mei, aanvang 15:45 uur. Onder die noemer organiseren Grieta, Bertina en Leida een activiteit om kennis te maken met de hogere diploma’s. Zij doen dit in het kader van de opleiding allround zwembadmedewerker. In kleine groepjes en in 6 rondes kunnen kinderen met het A en B diploma deelnemen aan spannende, leuke en leerzame onderdelen uit de hogere diploma’s als snorkelen, survival, aquasportief, balvaardigheid, zwemvaardigheid en wereldzwemslagen. Na afloop krijgen de kinderen een bewijs van deelname mee als aandenken van een geslaagde, gezellige maar vooral leerzame middag.

Tijdens AQUA KIDS gaan we hier in het seizoen mee door iedere woensdagmiddag tussen 17.00 en 17.45 uur. Het rooster kunt u vinden op onze website. Deelname is gratis met een geldig entreebewijs. Opgeven diezelfde middag bij de kassa.