Inrichten Expositie “De vrijheid verbeeld” begonnen

 

Vandaag zijn we begonnen met het inrichten van Expositie “De vrijheid verbeeld”. Er wordt hard gewerkt om er een leuke expositie van te maken. De expositie zal op vrijdag 1 mei om 16.00 uur worden geopend door wethouder Bakker. De expositie is vrijdag tot 20.00 uur geopend.

2, 3 en 4 mei is de expositie geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Op 5 mei is het geopend vanaf 13.00 uur. Waarbij de laatste 2 uurtje Jan Kuiper zal zorgen voor muzikale omlijsting. Are Meijer zal enkele gedichten voordragen. Om 17.00 uur is de expositie ten einde.

Aan de expositie “De vrijheid verbeeld” werken o.a. mee

Gert Sennema

Johan van der Dong

Peter van der Weele

Jan Kuiper

Anke Moes

Huub Leenders

Irene Stegink

Clara Banga

Are Meijer

Marjanne Zwama

Johan Feitsma

Atze Landman

 

Entree is gratis.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk