Jan Meijer Toernooi gaat niet door!

 

JAN MEIJER TOERNOOI 2015 GAAT NIET DOOR!!

Helaas hebben wij gisteren het besluit moeten nemen om een streep door het Jan Meijer Toernooi 2015 te zetten. Dit omdat het huidige 1e elftal op 23 mei een uitwedstrijd heeft i.v.m. de nacompetitie die ze nog moeten spelen. Spelers, staf en de vele supporters zullen daarom niet aanwezig zijn om aan het Jan Meijer Toernooi mee te kunnen doen. Tevens moeten wij dan de helft van onze commissieleden missen. Wij vinden het ontzettend jammer maar wij willen voor iedereen een onvergetelijk toernooi organiseren en dat gaat op deze manier niet lukken. Het volgende Jan Meijer Toernooi is zaterdag 28 mei 2016, wij hopen een ieder dan weer te mogen begroeten.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk