Vocation geeft concert in Leens

Vocation uit Grijpskerk en Chr.Vrouwenkoor Pro Musica uit Leens organiseren een inspirerend en aantrekkelijk voorjaarsconcert!

In de Petruskerk te Leens, met zijn prachtige akoestiek, zullen beide koren een mooie selectie uit hun repertoire ten gehore brengen. Tevens zal pianiste Liesbeth Wildeveld een muzikaal intermezzo verzorgen.

Vocation is een gemengd koor met een breed repertoire , bestaande uit klassieke-, moderne- en liturgische muziek. Jan Stulp is dirigent van de zanggroep.

Chr.Vrouwenkoor Pro Musica is een bloeiende en enthousiaste vereniging met een gevarieerd repertoire van religieuze muziek, zowel licht klassiek, als oude kerkmuziek, als werken uit het modernere genre.  Pro Musica staat onder leiding van dirigent John Schreurs.

De kracht van de combinatie van deze twee koren in één concert ligt hierin, dat de koren enerzijds heel goed bij elkaar passen qua sfeer en anderzijds een aangename muzikale variatie tonen.
Het belooft een oorstrelende middag te worden!

Voorverkoop toegangskaarten à € 7,00   vanaf 11 mei,
Ambachtelijke Bakkerij Peters, Valge 18, Leens
Herman Smedes Woninginrichting, Herestraat 8, Grijpskerk
of via de websites van de koren:
www.promusicaleens.nl en http://www.vocationgrijpskerk.nl