VC Grijpskerk/Sport je Fit sluit succesvol seizoen af

Het afgelopen seizoen is voor volleybalvereniging VC Grijpskerk/Sport je Fit erg succesvol te noemen. Dames 4 werd al vroeg in het seizoen kampioen in de derde klasse en promoveert daarmee naar de 2e klasse. Ook Dames 3 is na de promotie-degradatie wedstrijden op 9 mei gepromoveerd naar de 1e klasse.

De andere damesteam (uitkomend in de hoofdklasse tot en met de 3e klasse) hebben allemaal gehandhaafd. Ook de beide herenteams hebben zich dit seizoen kunnen handhaven. Hoewel het volleybalseizoen tegen het einde loopt worden er door de vereniging nog enkele activiteiten gehouden. Op 6 juni houdt de vereniging plaatsingswedstrijden voor de ABC jeugd in De Bokkediek. Vanaf 9.30 uur tot ongeveer 18.00 uur zullen onder andere de jeugdteams van Grijpskerk strijden voor een plek in de Hoofdklasse. Daarnaast wordt er op 20 juni het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi georganiseerd.

Voor het komende seizoen is de vereniging nog op zoek naar speelsters die in de 1e, 2e of 3e klasse willen spelen, met name de middenpositie. Volleybalsters op andere posities zijn natuurlijk ook welkom. Daarnaast is Heren 1 (eerste klasse) op zoek naar versterking. De vereniging is verder ook op zoek naar trainers voor seniorenteams en jeugdteams (hoofdklasse). Voor mer info: mail (info@vcgrijpskerk.nl) of bel: 06-14612440.

Bron: Westerkwartier