Dienst met gospelkoor Benefaction in Grijpskerk

Er is weer een zogenoemde laagdrempelige dienst in de kerk aan de Nic. Grijpstraat, en wel op 7 juni om 10.00 uur.

Thema is: ‘Er gaat niets boven een omhelzing…’. In deze dienst gaat voor ds. Alfons van Vliet uit Leeuwarden. Het thema is n.a.v. psalm 139. Er kunnen n.a.v. de meditatie ook vragen gesteld worden.

Gospelkoor ‘Benefaction’ uit Groningen verzorgt een aantal optredens. Benefaction betekent ‘weldadigheid’, de opbrengsten van hun optredens gaan naar Mission Possible. De zangers zijn bekend om hun gevarieerd programma. De muzikale begeleiding bestaat uit gitaar en slagwerk.

Organist Harm Hoeve uit Rouveen bekend van ‘Nederland Zingt’ zal deze dienst begeleiden en tijdens de collecte een improvisatie ten gehore brengen.

Bron: Westerkwartier