Straatvoetbal Vv Grijpskerk groot succes

Vv Grijpskerk organiseerde haar jaarlijkse straatvoetbaltoernooi.

Het was een groot succes. Er traden 15 teams aan. In totaal waren er ruim 150 spelers actief.

Er werd op een half veld gespeeld met zeven spelers tegen zeven. Het was dit jaar de 40e editie.

In de bloedstollende finale bleven de Burchtstraten en de X-straten steken op een gelijk spel (1-1). In een zenuwslopende strafschoppenreeks bleken de Burchtstraten het best te scoren: zijn gingen er met de beker, de eeuwige roem en de grote taart van Bakkerij Jager vandoor.

Vv Grijpskerk-bestuur toonde zich tevreden over het succesvolle toernooi. Het uitte zijn grote waardering en trots over de tientallen vrijwilligers (van kantinemedewerkers tot scheidsrechters, onderhoudsmensen, EHBO’ers, schoonmakers, wedstrijdleider enzovoorts), die dit toernooi mogelijk maakten: “Onze voetbalgemeenschap op haar best,” vatte voorzitter Klaas-Wybo van der Hoek namens het bestuur samen.

Het  toernooi is bedoeld voor alle inwoners van Grijpskerk, Visvliet, Niezijl, Kommerzijl en omgeving.

Op dit toernooi gaat het om voetbal, bewegen, maar vooral ook gezelligheid. En voor het winnende straat/buurtteam is natuurlijk de eeuwige roem weggelegd.

Op deze dag waren leden, maar ook veel niet-leden van harte welkom, die lekker een balletje willen trappen.