Geslaagd Jeugdtoernooi vv Grijpskerk

 

Het Jeugdtoernooi van voetbalvereniging (vv) Grijpskerk was een groot succes. Meer dan 30 teams van de E- en D-jeugd traden aan. Meer dan 300 spelers en speelsters deden mee. Er werd enthousiast gevoetbald. De wedstrijden waren zeer sportief. Alle deelnemers leverden een geweldige prestatie.

De studenten van het Alfacollege hadden de organisatie goed in handen. En meer dan 50 vrijwilligers (scheidsrechters, materialenmensen, kantinemedewerkers enzovoorts) waren in touw om alle wedstrijden goed te laten verlopen.

De winnaars in de verschillende groepen waren:

E-meisjes: 1. Zuidhorn, 2. VVT, 3. Niekerk

E1-jongens: 1. Terschelling, 2. Grijpskerk, 3. Berlikum

E2-jongens: 1. SDS, 2. VVSV'09, 3. Kloosterburen

D-meisjes: 1. VVT, 2. Grijpskerk, 3. OFW

D-jongens: 1. OKVC, 2. OKVC, 3. Grijpskerk

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend