Enkhoek winnaar Stratenvolleybal

Wisselend bewolkt met af en toe wat regen. Dat was natuurlijk niet het weerbericht wat de organisatie van het Stratenvolleybal wilde horen. Afgelopen zaterdag was het speelveld voor sporthal Bokkediek in Grijpskerk weer het decor van het jaarlijkse toernooi. Om 13.00 uur begonnen de wedstrijden onder prima weersomstandigheden. Het was droog en met af en toe een zonnetje erbij was het prima vertoeven in Grijpskerk.

Elf teams hadden zich ingeschreven en na de poulewedstrijden bleven er 4 teams over voor de kruisfinales. Titelverdediger Molenstraat/Kerkplein nam het op tegen de Groningerstraatweg en de Enkhoek streed met de Schans om een finaleplek. Beide wedstrijden kenden een spannend verloop maar uiteindelijk toonden de Molenstraat/Kerkplein en de Enkhoek zich de sterkste. In een spannende wedstrijd die moest worden beslist met een extra set toonde de Enkhoek zich nipt de sterkste en zij namen de fraaie beker mee naar huis. De organisatie toonde zich erg tevreden en hoopt volgend jaar op nog meer deelname.