VC Grijpskerk in de prijzen bij Kroton Beach 2015

Tien spelers van VC Grijpskerk Sport je Fit deden onlangs mee aan het beachtoernooi van Kroton. Het toernooi werd gehouden aan de Hoornseplas in Groningen. De voorspellingen qua weer waren gunstig, eind van de dag was regen en onweer voorspeld.

Aan de weergoden zou het niet liggen. De voorbereidingen van Grijpskerk waren ook goed, er was al meerdere malen getraind in het zand. De dag begon dan ook met veel zelfvertrouwen. De tien spelers van Grijpskerk begonnen allemaal in dezelfde out-fits, deze was gesponsord door Erwin Smeenk Schildersbedrijf uit Grijpskerk. Kortom, ook aan de voorbereidingen en de out-fits kon het deze dag niet liggen.

Er werd gespeeld in poules, de dames en de heren kwamen allemaal uit in de eerste/tweede klasse poule. De poule wedstrijden werden gespeeld op tijd en de nummers 1 in de poules zouden strijden om de podiumplekken. Uiteindelijk kwamen er twee teams door de poule ronde, Eine en Annemiek en Erwin en Emiel. Zij konden gaan strijden om de podiumplekken. Door beide teams werden de halve finales gewonnen.

Finale

Beide teams kwamen dus in de finale terecht, hierin werd gespeeld om twee gewonnen sets. Annemiek en Eline wisten hun beide sets te winnen en werden dus kampioen in de categorie dames eerste/tweede klasse. Erwin en Emiel konden helaas de finale niet naar zich toetrekken, de
tegenstanders bleken een maatje te groot. Toch werd een mooie tweede plek in de categorie heren eerste/tweede klasse behaald. De spelers van Grijpskerk konden terugzien op een mooie en sportieve dag met een goede voorbereiding op het nieuwe volleybalseizoen in de zaal.

Grijpskerk is nog steeds op zoek naar een trainer voor het komende seizoen, voor meer informatie: mail (info@vcgrijpskerk.nl) of bel: 06-14612440.