Wie durft? Middagclinic fierljeppen op zaterdag 1 augustus

Aanstaande zaterdag zoekt de top 8 van fierljeppend Nederland de fierljeparena in Grijpskerk op om uit te maken wie op de eerste dag van augustus de beste is. Voorafgaand aan dit schouwspel opent fierljepvereniging Grijpskerk haar schansen voor een clinic. Aanmelden is niet nodig, neem je sportkleding mee en ervaar hoe het is om over het water te springen!

Een fierljepclinic staat garant voor een middag (water)plezier en is bovendien een unieke manier om de lokale cultuur te proeven. Gedurende de fierljepclinic krijg je een ´sneak preview´ van de beginselen van het fierljeppen. Snelheid maken in je aanloop, juist de stok inklimmen en een goede landing; het zijn in vogelvlucht de basisprincipes van het fierljeppen die je door ervaren fierljeptrainers worden bijgebracht.

Nieuwsgierig hoe de top van het fierljeppen over het water gaat? Voor de clinic betaal je een tientje en krijg je meteen een vrijkaart voor de avondwedstrijd!

www.fierljeppeningrijpskerk.nl

Locatie: Fierljepaccommodatie Grijpskerk
Datum: Zaterdag 1 augustus / 13.30 – 16.00 uur
Entree: €8,- inclusief vrijkaart avondwedstrijd – vanaf 18.30 uur