Petersport organiseert wederom hardloop trainingen in Grijpskerk

Vorig jaar ben ik in Grijpskerk begonnen met hardloop trainingen te geven, ter voorbereiding op de Grijpsrun die voor de eerste keer werd gehouden, in het mooie sportpark De Enk. Bijna een jaar verder hebben we ongeveer gemiddeld een groep van 10 lopers die of op de vrijdagavond of op de zondagochtend trainen.
Na de vakantie start de loopgroep in Grijpskerk alweer voor de 4e module van dit jaar. Als je ook eens een module wilt meelopen ben je van harte welkom. De volgende module start op vrijdagavond 21 augustus bij Gaarkeuken, de trainingen duren ongeveer een uur.  De traininsdagen voor de volgende module zijn 5x op de vrijdagavond en 4x op de zondagochtend.
Je kunt je op deze manier ook goed  voorbereiden op bijvoorbeeld de 4 mijl van Groningen, of gewoon eens ter kennis making met het hardlopen. Na 9 trainingen kun je je weer opgeven voor de volgende module, je zit dus nergens aan vast.
Voor meer informatie http://www.petersport.nl

Starttijden 4e module 2015 ( 9 trainingen):

• vrijdag 21 augustus, 19.30 uur (start Gaarkeuken, op het houten brugggetje)
  • vrijdag 28 augustus, 19.30 uur.
  • vrijdag 4 september, 19.30 uur.
  • zondag 13 september, 9.30 uur.
  • vrijdag 18 september,19.30 uur.
  • zondag 27 september, 9,30 uur.
  • zondag 4 oktober, 9.30 uur.
  • vrijdag 9 oktober, 19.30 uur.
  • zondag 18 oktober, 9.30 uur

Met sportieve groeten,