Start bouw nieuwe boerderijen begonnen

Na een jaar gesteggel over vergunningen heeft de wethouder van Grijpskerk Mevr. R. Plasman vanmorgen groen licht gegeven voor start van tientallen nieuwe boerderijen. Omstreden was de keuze om deze schitterende boerderijen te bouwen in recreatiepark “De Enk”. Maar volgens de wethouder van Grijpskerk een prima keuze: “Het dorp zal geen stankoverlast van mest ruiken”, zo verzekerde wethouder mevr. R. Plasman. Ze voegde er aan toe: “Het is een bijzondere project, de boerderijen worden gebouwd door jeugdige mensen”. Opzienbarend is dat bouwwerkzaamheden in onze huidige tijd, binnen een dag is gerealiseerd. Zoals echte boeren betamen malen ze niet om een beetje regen en werd er flink door getimmerd. Onder toeziend oog van enkele talkrijke aannemers van Grijpskerk werden tientallen boerderijen afgetimmerd. De komende week zal volop het boerenleven waarneembaar zijn in recreatiepark “De Enk”.