Lasergame op zwembad de Griffioen

Wat een geweldige avond is het geweest. De opkomst was overweldigend en getuigd ervan dat ook activiteiten die niets te maken hebben met zwemmen prima kunnen op een zwembad. Vrijdagavond organiseerde zwembad de Griffioen in samenwerking met Outdoor Point een avondje lasergamen op het zwembad. Met bijna 80 deelnemers een groot succes.

Om 19.00 uur konden de kinderen tussen 8 en 14 jaar van start. Iedereen kreeg een pet op, een lasergeweer mee en zo werden 14 deelnemers het slagveld opgestuurd. Verschuilen achter strobalen, containers, onder zeilen of tussen de speelbuizen. Als de levens op zijn, ben je af en mag de volgende het veld in. Zo kwam iedereen 1,2 of 3 keer aan de beurt, afhankelijk hoe lang je het vol hield met 20 levens. De jeugd was heel enthousiast en kreten als ‘volgend jaar weer’ hoorde je veelvuldig. Om 20.30 uur was de oudere jeugd en een aantal volwassenen aan de beurt. Er werd strijd gevoerd om wie de grootste wapens mocht en de 2 teams werden samengesteld. Op het speelveld waren het allemaal net weer kleine kinderen, zo fanatiek en enthousiast. Zelfs een aantal medewerkers van het zwembad deden mee.

Dit was een activiteit die volgend jaar zeker weer terug zal komen op het zwembad terrein. Naast deze activiteit is er nog de zwem4daagse van 24 t/m 28 augustus, discozwemmen op 28 augustus en Bubble Soccer voor de oudere jeugd op 4 september. Dan gaan we alweer richting het einde van het seizoen. Voor een overzicht van alle activiteiten kijkt u op de website http://www.zwembadgrijpskerk.nl of op de Facebookpagina.