‘Verander muren in deuren’

 

Op zondag 30 augustus om 9.30 uur organiseert PKN een bijzondere dienst.

Plaats: PKN kerk, Nic. Grijpstraat 26, Grijpskerk

Voorganger Ds. Jelle de Kok uit Diever

Verander muren in deuren!

Groeien in verbondenheid Eenzaamheid is een toenemend probleem. Statistieken wijzen uit dat een groot deel van de Nederlandse bevolking zich in mindere of meerdere mate eenzaam voelt. Willen wij daar iets mee en zo ja, wat kunnen wij als individu en als kerkelijke gemeente dan doen om een brug de slaan naar de ander? Op zondag 30 augustus zal Ds. Jelle de Kok, predikant te Diever dit onderwerp inleiden en ons daarbij meenemen naar de betekenis van bijbelwoorden voor het thema: welke aanwijzingen reikt de bijbel aan om hier mee om te gaan. De insteek in deze speciale dienst is om een ieder bij dit onderwerp te betrekken en de gelegenheid te geven te reageren. Beelden en zang van Gineke Groeneveld en Irene Top geven verdieping aan het thema. Na de dienst is er onder het genot van koffie of thee gelegenheid door te praten over het thema

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk