Ondervoede pony blijkt gewoon heel oud

Jan Faber uit Grijpskerk krijgt regelmatig de politie over de vloer omdat hij zijn pony Lady zou verwaarlozen. Het dier blijkt echter al 36 jaar oud en is daardoor gewoon wat mager. Een speciaal bord moet dit probleem oplossen.

“De politie komt bijna wekelijks langs na een melding. Ik heb ook pas weer een agente gesproken en ze begreep me wel toen ze Lady zag. Het probleem is dat er steeds andere agenten zijn. Ik word er schijtziek van”, vertelt Jan.

Het dier is tevreden en heeft daar alle reden toe. Ze krijgt voldoende te eten en heeft een heel ruim hok. “Het is beter dan wat de meeste andere paarden hebben. Het is een ideaal bejaardentehuis.” Daarom moet een bord met de tekst “Ik ben 36 jaar en word goed verzorgd” ervoor zorgen dat mensen niet steeds de politie bellen.

voor degene die het item gemist hebben