Nieuwe fietscrossbaan officieel in gebruik genomen

 

In recreatiegebied De Enk is vrijdagmiddag een gloednieuwe fietscrossbaan in gebruik genomen. Wethouder Fred Stol en burgemeester Swart van de Gemeente Zuidhorn verrichtte de openingshandeling. Wethouder Stol roemde het initiatief voorstel van stichting Grijpskerk Gezellig. “Het is echt een goed voorbeeld van burger participatie” Na het formele gedeelte stapten ze op de crossfiets en gingen ze als eerste de nieuwe crossbaan van Grijpskerk in gebruik nemen. Het duurde niet lang of ze werden ingehaald door de kinderen. Er was volop plezier. Mariet Tefi van Grijpskerk Gezellig keek zeer tevreden naar de kinderen, vol trots zei ze: “Hier doe je het voor”.

 

er is een kort filmpje te zien op TV Noord

http://www.rtvnoord.nl/gemist/videogemist.asp?v=36471&size=groot

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk