Ontmoeting café 11 september weer van start

 

Op vrijdag 11 september is er weer een ontmoeting café. Ook deze keer is Kerkplein Zes de locatie. Vanaf 20.00 uur staat de koffie/thee klaar. Spelletje kaarten of sjoelen, alles in een ontspannen sfeer.

Vrijdag 9 oktober een ontmoeting café met toneel door Dieuweke.

Vrijdag 13 november een ontmoeting café en repair café. Heeft u nog huishoudelijke apparaten die kapot zijn. Weggooien hoeft niet per se. Bij repair café is het mogelijk om het te laten repareren. Ook deze avond staat de koffie/thee klaar.

Vrijdag 11 december is er een ontmoeting café en deze staat in het teken van creatieviteit.

 

U bent van harte welkom in Kerkplein Zes

Wil je meer informatie bel of mail Thea Groeneveld tel. 212991 mail: Thea.rene@hetnet.nl

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk