zoek The Search

Waar staat "The Search" in het dorp?

Vind het logo en maak een originele selfie van jou (en je vrienden) bij het bord. Stuur jouw selfie naar de Facebookpagina van thesearch Grijpskerk. De wedstrijd start op zondag 6 september.

Let op:  iedere zondag en woensdag wordt het logo verplaatst. Als je het logo 4x vindt, de meest originele selfie maakt en die stuurt naar de Facebookpagina van The Search, win je de slagroomtaart.

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het startweekend op vrijdagavond 18 september om 20.30u. in de Wingerd. Neem een vriend of vriendin mee. Go Twix.

The Search

Voor wie?    Jongeren uit groep 8, klas 1 en 2.

Wat?              8X een spannende, uitdagende activiteit voor jou en je vrienden.

Wanneer?    1X in de maand op woensdag- of vrijdagavond (op 18 september wordt met jullie

overlegd wat het beste uitkomt).

Waar?           Op 18 september 20.30 uur  in de Wingerd, daarna hangt het af van de activiteit die we                                gaan doen.