Burgemeester Swart opent oktobermaand Kindermaand op OBS De Triangel

Woensdag 16 september aanstaande gaat Oktobermaand Kindermaand 2015 feestelijk van start op obs De Triangel in Grijpskerk. Burgemeester Bert Swart bezoekt om 9.00 uur de leerlingen van groep 5 en 6. Hier leest hij voor uit het boek ‘Het nieuwe oude huis’ van Tjibbe Veldkamp en Hans Prij. Daarna reikt hij de toegangskaarten voor allerlei activiteiten uit aan de leerlingen. Aansluitend wordt het programma bekend gemaakt.

Gratis

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen tijdens Oktobermaand Kindermaand alle zaterdagen en zondagen in oktober gratis kennismaken met allerlei culturele instellingen in de provincie. Ze kunnen meedoen aan workshops, spannende speurtochten en heel veel voorstellingen bezoeken. Alle activiteiten voor de kinderen zijn gratis te bezoeken, begeleidende (groot)ouders of verzorgers betalen entree. Op vertoon van de promotiekaart is tijdens de actiedagen ook het vervoer met de treinen van Arriva en de bussen van Qbuzz voor de kinderen gratis.

Meer informatie

In de provincie Groningen organiseert Erfgoedpartners Groningen deze jaarlijkse manifestatie (www.erfgoedpartners.nl). Kijk voor meer informatie over Oktobermaand Kindermaand ook www.kindermaand.nl.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk