Titelprolongatie Slagerij Boersema

Titelprolongatie Slagerij Boersema

Tijdens de Slavakto in Utrecht is Slagerij Boersema op 21 September jl. voor de 4e maal Kampioen van Groningen geworden. Dit resultaat werd bereikt door 5 maal Goud Ster* (Venkelworst, Walnootworst,Peperstokjes,Zure zult & Gebraden gehakt) en 4 maal Goud (Bacon, Grillworst, Saksische leverworst &Goulashsoep) te behalen. Om door de strenge keuring heen te komen werden deze producten getest op aanzien, kleur, consistentie en natuurlijk de geur en smaak van het product. De jury bestond uit Deskundige worstmakers, Keurmeesters en Leerlingen van het SlagersVakOnderwijs (SVO).

Over Gildeslager Boersema
Kwaliteit door ambachtelijkheid is ons motto, waar kan maken we alles zelf. Dat zijn ongeveer 25 worstsoorten, 20 soorten vleeswaren, 10 soorten barbecuespiezen, vlug- en panklaar artikelen en nog veel meer. Ook maken we gemiddeld 3.000 gehaktballen per week voor de winkel en de horeca. Verder mag de Groninger droge worst (winnaar Dagblad van het Noorden-test 2008), zoete en bakbloedworst, hoofdkaas en grove Groninger leverworst niet in het assortiment ontbreken. Voor al deze streekproducten rijdt men graag vele kilometers om. Bent u benieuwd naar onze bekroonde producten? U bent welkom om te komen proeven in onze slagerij te Grijpskerk. 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk